top of page

Bandenservice

Nieuwe autobanden nodig? G.R.F. Automotive helpt u graag verder bij de keuze van de juiste autobanden.

 

Autobanden hebben grote gevolgen op de rijeigenschappen van uw auto. de autobanden vormen het contact tussen de auto en de weg. Dit komt komen allemaal samen op een vlak van niet meer dan slechts enkele centimeters. Het is duidelijk dat als uw autobanden niet of onvoldoende presteren, dat vergaande gevolgen kan hebben voor de rijeigenschappen en de veiligheid van de auto.

 

Bij G.R.F. Automotive helpen we u graag weer veilig op weg. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers kunnen wij elk merk en type band tegen de scherpste prijs leveren en in de meeste gevallen dezelfde dag nog.

 

De prijs die wij u geven is altijd een all-in prijs. Dus inclusief montage, balanceren, BTW en verwijderingsbijdrage.

 

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autobanden; winterbanden, zomerbanden en 4 seizoensbanden. Daarnaast monteren wij alle merken zoals bijvoorbeeld ook merkbanden van o.a. Michelin, Dunlop, Goodyear, Bridgestone en Continental.

 

Benieuwd wat nieuwe banden voor uw auto kosten of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u verassen door het aanbod en de prijs!

 

Bandenreparatie

 

Ook voor een bandreparatie bent u bij G.R.F. Automotive aan het juiste adres!

 

Een lekke band is natuurlijk vervelend, zeker als je onderweg bent. Om de kwaliteit van je band te bewaren, is snelle reparatie van belang. Bij tijdige constatering en reparatie van een lek hoeft de band niet vervangen te worden. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten

 

Bandenwissel en opslag

 

Voor zowel de montage als de reparatie van zomer als winterbanden bent u bij G.R.F. Automotive aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij ook de opslag van uw zomer- en winterbanden.

 

Winterbanden presteren veel minder goed tijdens gebruik onder hoge temperaturen: de remweg wordt langer, u heeft minder grip en uw stuurprecisie neemt af. Hetzelfde geldt voor het gebruik van zomerbanden in lage temperaturen.

 

Daarnaast slijten zomer- en winterbanden sneller wanneer u ze onder verkeerde weersomstandigheden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw banden sneller aan vervanging toe zijn, wat u onnodige uitgaven bezorgt. Het is daarom erg belangrijk voor uw veiligheid en in verband met de bandenslijtage om de banden van uw auto op tijd te wisselen.

 

Bij G.R.F. Automotive helpen we u graag verder. Naast het wisselen van zomer- en winterbanden bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de opslag.

 

Het is belangrijk om uw banden onder de juiste omstandigheden op te slaan. Om u moeite en opslagruimte te besparen, bieden wij  u graag opslag van uw banden aan.

 

Uw banden krijgen een frisse wasbeurt, gevolgd door een uitgebreide check op druk, profiel en eventuele schade. Hierna worden ze onder perfecte omstandigheden bewaard, zodat u er zeker van bent dat u na het seizoen weer banden in topconditie onder uw auto krijgt.

 

VIND ONS OP:
 • Wix Facebook page
 • LinkedIn App Icon
 • Wix Google+ page

Waarom G.R.F. Automotive:

 • Vakkundig

 • Scherpe prijzen 

 • Eerlijk en transparant

 • Ruime ervaring en vakkennis

 • Persoonlijke aandacht & service

G.R.F. Automotive

Voltastraat 43

6902 PT Zevenaar

 

T: 0316 - 74 53 73

E: verkoop@grfautomotive.nl

VIND ONS OP:

 • Wix Facebook page
 • LinkedIn App Icon
 • Wix Google+ page

Openingstijden verkoop:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Zondag: gesloten

 

Volle agenda?

In overleg zijn andere tijden ook mogelijk! 

Bel ons voor het maken van een afspraak.

Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur 

Zondag: gesloten

2019-07-21 14_20_53-Window.png
RDW-Logo.png
bottom of page