top of page

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij G.R.F. Automotive Zevenaar is uw auto in goede handen.  Door onze vakkennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor vakkundig onderhoud tegen een scherpe prijs.

Voor reparaties aan uw auto bent u bij G.R.F. Automotive Zevenaar aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat het defect niet alleen vakkundig wordt verholpen, maar dat u ook snel weer verder kunt!

Ook voor een APK keuring kunt u terecht bij G.R.F. Automotive Zevenaar. Wij vinden het belangrijk  dat een APK keuring eerlijk, vakkundig en transparant wordt uitgevoerd.

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Bij G.R.F. Automotive helpen we u graag verder! Bij G.R.F. Automotive beschikken we over  uitgebreide diagnose- en testapparatuur en weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren.

Een airco is niet onderhoudsvrij. Bij G.R.F. Automotive Zevenaar onderhouden we graag uw airconditioning, zodat u koel en veilig kunt genieten van uw auto. 

Voor zowel de montage als reparatie van zomer als winterbanden bent u bij G.R.F. Automotive aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij ook de opslag van uw zomer- en winterbanden.

Wilt u uw auto weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat? Dan is reconditionering de uitkomst. G.R.F. Automotive reinigt uw voertuig van binnen en van buiten.

Ruitschade? Het is verstandig om zo snel mogelijk na de inslag Bij G.R.F. Automotive langs te komen voor herstel. Wanneer de ruit niet meer te herstellen is, kunnen we ook de ruit voor u vervangen. 
Schadeherstel en spuitwerk is een vak apart, gelukkig heeft G.R.F. Automotive jaren ervaring op dit gebied. Zowel voor verzekeringen als particulieren wordt de schade weer onzichtbaar gerepareerd.

G.R.F. Automotive

Voltastraat 43

6902 PT Zevenaar

 

T: 0316 - 74 53 73

E: verkoop@grfautomotive.nl

VIND ONS OP:

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
  • Wix Google+ page

Openingstijden verkoop:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Zondag: gesloten

 

Volle agenda?

In overleg zijn andere tijden ook mogelijk! 

Bel ons voor het maken van een afspraak.

Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur 

Zondag: gesloten

2019-07-21 14_20_53-Window.png
RDW-Logo.png
bottom of page