top of page

Financiering

Ook voor een scherpe financiering staat G.R.F.  Automotive voor u klaar. Wij bieden u niet alleen uw droomauto, maar desgewenst ook een financieel product dat precies bij u wensen en bij uw auto past. Bij de financiering houden we rekening met wat in uw specifieke situatie van belang is. In de praktijk vormen uw wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt!

 

Hiervoor werken we samen met Dealer Totaal Concept, gevolmachtigd intermediair en gespecialiseerd op het gebied van autofinancieringen. Dealer Totaal Concept beschikt over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn. Door de afspraken met meerdere leveranciers kunnen ze u altijd een goed en scherp voorstel doen!

 

Doorlopend Krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Het is verstandig om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van uw droomauto.

 

Persoonlijke Lening

Bij een Persoonlijke Lening is het net als bij het Doorlopend Krediet verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de droomauto. De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden. Samen met Dealer Totaal Concept wordt gekeken naar de voor u meest voordelige looptijd. De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u preciés waar u aan toe bent!

 

Slottermijn financiering

Een ideale oplossing voor die mensen die graag om de 2 of 3 jaar een nieuwe auto willen kopen en toch willen genieten van een lage maandlast. Aan het einde van de looptijd (maximaal 60 maanden), nadat u alle termijnen heeft voldaan, heeft u de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

 

1. U ruilt de auto/motor/caravan in tegen een nieuwe en sluit een nieuw krediet af.

2. U behoudt de auto/motor/caravan en betaalt het ‘slottermijn’ in 1 keer af.

3. U behoudt de auto/motor/caravan en financiert het ‘slottermijn’ tegen een zeer gunstig tarief.

 

Financial Lease

Voor de zakelijke klant bieden we Financial Lease. Financial Lease is een financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens en personenauto’s. Een belangrijk verschil ten opzichte van een Operational Lease is dat u aan het einde van de looptijd eigenaar bent van het gefinancierde object.

 

Voor meer informatie kijk op de website van Dealer Totaal Concept

 

Bent u particulier, klik dan hier: www.dtc-direct.nl

Zakelijke klanten kunnen terecht op: www.dtc-lease.nl

VIND ONS OP:
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
  • Wix Google+ page

Waarom G.R.F. Automotive:

  • Betrouwbare occasions

  • Scherpe prijzen

  • Ruime ervaring en vakkennis

  • Persoonlijke aandacht & service

G.R.F. Automotive

Voltastraat 43

6902 PT Zevenaar

 

T: 0316 - 74 53 73

E: verkoop@grfautomotive.nl

VIND ONS OP:

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
  • Wix Google+ page

Openingstijden verkoop:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Zondag: gesloten

 

Volle agenda?

In overleg zijn andere tijden ook mogelijk! 

Bel ons voor het maken van een afspraak.

Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur 

Zondag: gesloten

2019-07-21 14_20_53-Window.png
RDW-Logo.png
bottom of page